Bedrijfsprofiel

NederlandWie is Dalemburgh Advies?
Dalemburgh Advies is opgericht door Kees Smit. Kees is sinds het jaar 2008 zelfstandig ondernemer met decennia lange ervaring in de installatietechniek en vastgoedsector en gevestigd in Gorinchem.

De ervaring van Kees: Na diverse technische- en managementfuncties bij installatiebedrijven heeft hij ervoor gekozen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zijn brede praktische en theoretische kennis heeft hij verder uitgebouwd door o.a. opleidingen op bedrijfskundig gebied, Integraal Inspecteur Vastgoed en Integraal Adviseur Vastgoed.

Afgelopen jaren is hij actief geweest met conditiemetingen en BOEI inspecties, integrale instandhoudingsadviezen, risico-analyse en klachtenonderzoek voor zowel bestaande als nieuwbouwprojecten (prestatie overeenkomsten, PPS, et cetera). Hierbij heeft hij een aantal vastgoedeigenaren direct kunnen bedienen, maar ook ondersteuning geleverd aan dienstverleners zoals ingenieursbureaus, vastgoedbeheerders en aannemers.

Dalemburgh Advies is een flexibele organisatie voor alle vakdisciplines met een groot kennis netwerk. Kwaliteit is één van onze kenmerken. Mede door permanente educatie houden we onze kennis op peil. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisaties NVDO en SERTUM en beschikken over persoonscertificatie van Hobéon.
Kwaliteitscontrole en beheer advies: ‘Vertaling van techniek naar cijfers’