Vacatures

Wij voeren o.a. NEN 2767 conditiemetingen uit aan gebouwen en installaties en EPBD inspecties aan koelinstallaties. Vanwege toename van onze orderportefeuille en/of het opvangen van piek momenten zijn we op zoek naar extra capaciteit.

De extra capaciteit die wij zoeken betreft een:
(AANKOMEND) SPECIALIST EPBD INSPECTIES voor het o.a. uitvoeren van EPBD A&B inspecties, het opstellen van F-gassen meetrapportages en het uitwerken van verbeter voorstellen.

Ook hebben wij behoefte aan een:
(AANKOMEND) INTEGRAAL INSPECTEUR / ADVSEUR  VASTGOED voor het o.a. uitvoeren gebouwinventarisaties, conditiemetingen NEN 2767en het opstellen van meer jaren onderhoud prognoses (mjop). Het betreft de discipline werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek.

Ben jij de juiste persoon om ons vast of in een flexibele overeenkomst te ondersteunen? Of wel enthousiast maar beschik je (nog) niet over de benodigde opleidingen? Een positieve werkhouding en bereidheid tot leren vinden wij belangrijker!

Wat wij je kunnen bieden? Een marktconforme beloning en voorwaarden, persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en uitdagende projecten. 

Kijk op onze webpagina onder Portfolio.

Heb je interesse in één van bovenstaande vacatures? Neem dan contact met ons op!
Bel 0183-745240 / 06-10381444 of e-mail naar: casmit@dalemburghadvies.nl